Туреччина почне повертатися до звичайного життя з березня.
Підприємства, що готуються відкрити свої двері, зможуть приймати клієнтів за умови, що вони будуть виконувати 8 правил:
- Вхід в ресторани для клієнтів з HES кодом.
- Вимірювання температури при вході.
- Обмежене число відвідувачів.
- Столові прибори будуть на столах в індивідуальній упаковці.
- Столи розташовані один від одного з дотриманням дистанції.
- Масочний режим, соцдістанція, дотримання санітарно-епідеміологічних норм.
- На кожному столі засоби гігієни для клієнтів.
- Столи повинні оброблятися після кожного клієнта.
Організації, що відповідають умовам, будуть мати право отримати Сертифікат безпечної експлуатації TSE COVID-19. Термін дії документа – один рік.
Також з березня очікуємо відміну тестування на ковід перед вильотом у Туреччину.